fbpx

GO UP

Образцов дом в Хасково с Димитър Иванов – Капитана

Образцов дом в Хасково с Димитър Иванов – Капитана

Димитър Иванов – Капитана и Бай Тъньо се завръщат, но този път няма да бъдат сами. Пригответе се да се сблъскате с тежката действителност на държавната администрация и г-жа Истерия Петрова.
Ще видите едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми – ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина… в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете… в България. 
——————————————————
🗓 7 Октомври, 19:00ч., Образцово Народно Читалище “Заря – 1858”
🎟 Цена на билетите: 15лв.
✅ Билети на касата на читалището
—————————————————–
Предстои да разберете още:
▪️ Как по най-безопасен начин човек може да стане семеен, какви са уловките на брака, как се ухажва сега и как се ухажваше едно време;
▪️ Как можете да приспите дете по 12 различни начина;
▪️ Как да го отгледате без психически проблеми (за детето говорим, вашите ще са на лице, особено ако сте баща на дете като това на Димитър);
▪️ Как да успеете да преминете през 9-те кръга на ада и го запишете на градина;
▪️ и въобще как да оцелеете през този процес.
Определено трябва да видите това шоу!
Първият български вентролог – човек, който може да говори без да мърда устата си, любимеца на публиката Бай Тъньо – непоправим романтик, критик, философ и всичкоразбирач и първообраза на държавния служител с дългогодишен стаж на гише номер 3 – Истерия Петрова, в рамките на час и нещо истински ще ви разсмеят.
*****БИЛЕТИ*****
Всички билети за събитието ще бъдат продавани на цена 15лв. Билети можете да закупите от касата на Народно Читалище “Заря”. Касата е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 14:00 часа и от 16:00 до 18:00 часа.
☎️ Телефон за връзка: +359 879 140 233
* Билети ще бъдат продавани и на място в деня на събитието, ако все още има останали такива.
⚠️ ВАЖНО: С оглед въведениете противоепидемични мерки в страната и вашата лична безопасност, присъствието в залата ще бъде задължително с маска и през 1 място разстояние.
Предвид ограничение капацитет, местата се изчерпват бързо. Вземете своите още днес.
Благодарим ви за интереса към шоуто и за проявеното разбиране. Вие сте хората, заради които правим всичко това възможно. Очакваме ви да се видим на място