fbpx

GO UP

Ансамбъл „Българе“ – „Това е България“

Ансамбъл „Българе“ – „Това е България“

Най-успешният спектакъл на Ансамбъл „Българе“ – „Това е България“, се завръща с обновена версия на сцената на Културно-спортен комплекс “Спартак” в Хасково Билетите са на преференциални цени до 24 май: 15 и 20лв и могат да бъдат закупени онлайн на www.epay.go и касите на EasyPay.
Повече информация на тел. 088 226 0119
Билети можете да намерите и на касата на зала „Дружба“ от 16:00 до 18:00 часа всеки работен ден и на тел. 087 914 0233
Събитието се осъществява със съдействието на Община Хасково и е под патронажа на кмета на Община Хасково, г-н Станислав Дечев.
След рекордните 3000 представления в 24 страни по света, в това число и на Бродуей в Ню Йорк, преминал през различни трансформации, най-успешният спектакъл на ансамбъл „Българе“ – „Това е България“ се завръща с обновена версия на Хасковска сцена. Със своето виртуално присъствие на сцената, незабравимият български актьор Георги Черкелов, който е родом от Хасково, ще ни преведе през музиката, песните, танците, обичаите и народопсихологията на българите от Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.
Спектакълът запознава зрителя с историята, традициите, културата и несломимия дух на българския народ, поднесен по един великолепен начин. „Това е България“ – спектакълът, който промени отношението на българите към собствения ни фолклор!
НАСТАНЯВАНЕТО В ЗАЛАТА Е ПО РЕДА НА ПРИСТИГАНЕ!!!