fbpx

GO UP

ГЕОРГИ ХРИСТОВ – ДВЕ ЦЕЛУВКИ

ГЕОРГИ ХРИСТОВ – ДВЕ ЦЕЛУВКИ

 

“ДВЕ ЦЕЛУВКИ” – концерт на ГЕОРГИ ХРИСТОВ

С нов впечатляващ и разтърсващ концертен формат ще зарадва своите почитатели голямата поп – звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Името на грандиозното турне е „ ДВЕ ЦЕЛУВКИ” и е в резон с новата му песен “Две целувки”, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне! Емблематичният концерт ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните незабравими до някой не толкова познати парчета.

Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!

БИЛЕТИ: https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristov-dve-celuvki-haskovo-narodno-chitalishche-zarya-1339191/performance.html