fbpx

GO UP

Международен танцов фестивал “Вълшебен свят” 2020

Международен танцов фестивал “Вълшебен свят” 2020

СК “Рона” – Хасково, С ПОДКРЕПАТА НА ОБЩИНА ХАСКОВО, Директор на фестивала – Милена Налбантова

Домакин:

ОНЧ “Заря-1858”, Хасково

Цел: Развитие и популяризация на танцов стил: класически балет, мажоретни танци, бели денс, етно, боливуд, хип хоп, акро денс, танцово шоу, модерн, джаз, фолклор, брейк батъл, латино шоу всички стилове, латино, стандарт (бални танци), денс фор фън, релакс шоу, размяна на творческа информация и развитие на постиженията в стила.

Форма на фестивала:

Отворен международен фестивал с конкурсен характер, в резултат на който се определят най-добрите от явилите се участници в танцовите стилове.

  • В съботния ден ще се проведе МИНИ БЕСТ ГАЛА Концерт, в който 5 солиста и 3 дуета с най- висок съдийски резултат, независимо от танцовите стилове, ще имат възможност да танцуват в ТОП 5 и ТОП 3 класация, от която се определя най- добрият мини солист и най- добрият мини дует на фестивала. Топ 5 солистите и топ 3 дуетите се определят от възрастовите категории в мини и деца.
  • В края на международния фестивал в неделя се провежда БЕСТ ГАЛА Концерт, в който 5 солиста с най- висок съдийски резултат, независимо от танцовите стилове, ще имат възможност да танцуват в ТОП 5 класация, от която се определя най- добрия солист на фестивала. Топ 5 солистите се определят от възрастовите категории в юноши и по- големи.
  • Определя се и ТОП 3 най- добри дуети с най- висок съдийски резултат, независимо от танцовите стилове, които ще имат възможност да танцуват в ТОП 3 класация, от която се определя най- добрия дует на фестивала.
  • Най-добрите 15 изпълнения в категория групи и формации, независимо от танцовия стил, ще имат право да участват в БЕСТ ГАЛА Концерта в ТОП 15 класация, от която се определя ТОП 5, като класирания колектив на първо място печели голямата награда – Гранд При на Фестивала „Вълшебен свят”.
  • БЕСТ ГАЛА Концертът се оценява от целия съдиийски състав.
  • Журито има право да коментира номинираните за Гала Бест концерта.

Очакваме Ви на новите дати на Международния танцов фестивал “Вълшебен свят” 30-31.10. – 01.11.2020 г в Хасково! 35 танцови стила, професионално жури, най- добрите школи на сцена, богат награден фонд, Мини Бест Гала концерт и Бест Гала концерт и още изненади! Срокът за подаване на заявки е до 19 октомври, 2020 г. Организаторите ще се съобразят с изискванията за противоепидемичните мерки. Запазваме си правото за промяна, в случай на форсмаржорни обстоятелства. Информация можете да следите на www.magicworld-festival.com.