fbpx

GO UP

„Пиесата, която се обърка“

„Пиесата, която се обърка“

„Пиесата, която се обърка“ обещава да бъде една от най-забавните и развлекателни събития на театралната карта в България.

Отличена с награда „Оливие“ – 2015 г., за най-добра нова комедия, тя представлява пиеса в пиесата. Сюжетът проследява театралния живот на една самодейна трупа, която най-накрая е успяла да намери текст с роли за всички свои актьори, а именно „Убийство в имението Хавършъм“. Това е една типична криминална мистерия тип Агата Кристи. В ръцете на предразположените към злополуки театрали, преди да се усетите, пиесата бързо се превръща в театрална катастрофа във всеки един смисъл на думата.

„Пиесата която се обърка“ ви предлага да надникнете в цялата забавна драма зад и пред кулисите. Всичко което можете да си представите /и не само/, се обърква по време на пиесата!

Вижте как актьорите и екипът се борят със зъби и нокти да разплетат до край тази завързана криминална история,, преминавайки през редица трудни и безумно смешни
проблеми, които се пораждат на живо пред публиката, без изобщо да са планирани.

БИЛЕТИ: https://www.dkth.bg/productions/%d0%bf%d0%b8%d0%b5%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%8f%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%8a%d1%80%d0%ba%d0%b0