fbpx

GO UP

Играй ,,Опознай родния край – Хасково“

Скъпи приятели,
Туристически информационен център-Хасково и тази година възобновява играта ,,Опознай родния край – Хасково‘‘. За любителите на туризма и пътешествията и тези, които искат да научат нещо ново, Ви предлагаме да се включите в това невероятно преживяване, включващо 56 атрактивни туристически забележителности от Област Хасково и Източни Родопи.

За да участвате в играта, е необходимо да посетите и съберете печати от 15 обекта посочени в картата.За всички участващи ТИЦ – Хасково е изработил специална значка, с която ще имате възможност да се включите в томболата за големите награди „Опознай родния край – Хасково“. По традиция томболата се провежда по време на празниците на град Хасково през месец септември.

Очаквайте скоро поредица от интересни и любопитни факти, свързани с всеки един от обектите.

 

ПРАВИЛА НА ИГРАТА


/1/. Играта „Опознай родния край – Хасково” е част от националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта”.

/2/. Целта на играта е да се посетят най – значимите туристически обекти в област Хасково, като стъпка към опознаването на богатото културно-историческо и природно наследство на хасковския регион.

/3/. За реализацията на движението за област Хасково е подготвен специален пътеводител с 56 туристически забележителности, сред които са и обектите от националното движение „Опознай България – 100 НТО”, намиращи се на територията на областта.

/4/. Картата – пътеводител „Опознай Родния край – Хасково“ може да закупите на цена 2.00 лв. в следните обекти: Туристически информационен център – Хасково, „Музеен център Тракийско изкуство в Източни Родопи“ /Александровска гробница/ – с. Александрово, Монумент „Св. Богородица“- Хасково, Узунджовска църква „Св. Успение Богородично“ – с. Узунджово, „Терариум“ – с. Минерални бани, Тракийска куполна гробница и  крепост „Неутзикон“ – с. Мезек.

/5/. В картата има определени 15 туристически обекта, при посещението на които могат да бъдат поставени печати.

/6/. Всеки участник, който е посетил тези обекти и е събрал печати от тях в пътеводителя си, получава значка „Опознай Родния край – Хасково“.

Значката се получава от Туристически информационен център – Хасково, бул. Г. С. Раковски 1 А, след представяне на картата със събраните печати.

Забележка: Картата със събраните печати остава в ТИЦ до провеждане на томболата.

/7/. Притежателите на значката „Опознай Родния край – Хасково” получават възможността да участват в специална томбола с  награди, която ще се проведе по време на празниците на град Хасково през месец септември.

/8/. Краен срок за представяне на картите със събраните печати : 06.09.2020г.  

Права и задължения:

/8/. Всеки обект има право да подпечатва картите на участниците със своя печат .

/9/. Всеки обект е длъжен да подава актуална информация за работното си време, входни такси и телефони за връзка и да информира своевременно, ако има промяна в тях.

/10/. В томболата нямат право да участват служители, обслужващи дейността на движението и техни близки по права линия.

/11/. Всеки участник в томболата участва индивидуално, с един брой представена карта със събрани печати.

/12/. Участниците в томболата имат право да получат наградите в рамките на 30 календарни дни след изтеглянето им.

 

За повече информация, свързана с играта „Опознай Родния край – Хасково“ –

Туристически информационен център – Хасково

Тел: 038/ 666 444

 

Обекти с печати: