fbpx

GO UP

Именитата лекоатлетка г-жа Йорданка Благоева в гр.Хасково

Именитата лекоатлетка  з.м.с. г-жа Йорданка   Благоева носителка на сребърен и бронзов олимпийски медали от олимпийските игри през 1972 г. и 1976 г., европейска шампионка в зала през 1972 г., първата българска състезателка, която поставя световен рекорд в дисциплина от леката атлетика-висок скок,зам.-председател и член на Изпълкома на БОК от 1995 година, дълги години президент на учредения от нея Съюз по аеробика и в момента неин почетен председател, ще е гост на гр. Хасково.

Домакин на срещата е Община Хасково с инициативата на Клуб по аеробика „Виолена“ и ДГ №15 „Слънце“.

На срещата с хасковската общественост на 15.10.2019 г. от 17,30 ч., в зала „Хасково“, г-жа Благоева ще  представи уникалната съавторска книга „Босоногата кралица“- „Това е послание към младите хора и разказ за годините на постоянство, труд и изпитания, през които се преминава до часа на успеха“.

Непринудена среща ще се проведе и с малките слънчица на детска градина „Слънце“ на 16.10.2019 г. сутринта, където на достъпен и интригуващ език, малките малчугани ще разберат как се стига до успеха.

Уважаеми съграждани и спортни деятели, заповядайте на срещата, за да чуем каква е цената на успеха, през какви лишения се преминава и какво възпитава спорта! Срещата ще остави трайни следи и теми за размисъл във всички присъстващи!