fbpx

GO UP

Стаи за гости

Стаи за гости Хепи Ринг


Капацитет:

5 стаи, 7 легла

Адрес:

гр. Хасково, бул. Освобождение 231

тел.: +359 38 663 559,

+359 887046339

Стаи за гости Класик


Капацитет:

5 стаи, 10 легла

Адрес:

гр. Хасково,

ул. Професор Александър Танев 2-А

тел.: +359 889 567 473

Стаи за гости Алпинеум


Капацитет:

7 стаи, 12 легла

Адрес:

гр. Хасково, ул. Рожен 8

тел.: 089 541 6753

Стаи за гости Деми


Капацитет:

3 стаи, 7 легла

Адрес:

гр. Хасково,

ул. Св. Св. Кирил и Методий № 80

тел.: +359 88 956 7473

Стаи за гости Сакар


Капацитет:

5 стаи, 9 легла

Адрес:

гр. Хасково, ул. Алеко Константинов 1

тел.: +359 889 172960

Къмпинг АЛЕКСАНДРОВО


Капацитет:

10 бр. къмпинг места

Адрес:

с. Александрово

тел.: +359 888 648 384