fbpx

GO UP

ТИЦ – Хасково – партньор на Национален фестивал на коледната и новогодишна песен 2019

Национален фестивал на коледната и новогодишна песен 2019 подари на Хасково три от най-прекрасните празнични дни, изпълнени с песни, детски смях и настроение. Събитието събра рекордните 300 изпълнители на сцената на НЧ „Заря“, а Камерният оркестър към Община Хасково с диригент Цанислав Петков, акомпанираше на ангелогласните хористи. Туристически информационен център – Хасково, като партньор в този изключителен хоров форум , подари на участниците сувенири и рекламни материали с най – знаковите туристически обекти в Община Хасково. Всички зрители и гости на фестивала, имаха възможност да получат информация за забележителностите на красивия ни град и региона, както и да си закупят интересни сувенири от изнесения ни щанд на в Младежки център .
Няколко групи от участниците във фестивала посетиха уникалната Александровска гробница, възползвайки се от възможността, че са тук.
Екипът на Туристически информационен център – Хасково поздравява организаторите и участниците на този уникален фестивал и им желае здраве и творческо вдъхновение! Благодарим Ви за прекрасното преживяване!