fbpx

GO UP

Хасково в надпревара за Годишни награди в туризма 2019

По инициатива на Туристически информационен център – Хасково, тази година градът ни е в надпревара, в две от категориите за Годишните награди в туризма 2019 г. Състезанието се организира за четвърта поредна година от Министерството на туризма, като победител се излъчва чрез гласуване, което се извършва на специална онлайн платформа: https://tourismawards.bg/. Вотът определя носители на призове в 16 категории. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория. Може да гласувате както от компютъра си, така и от телефона (отчита се по един глас от всяко устройство.

Първата от категориите, в които се състезава Хасково е „Туристическа атракция/ обект”, там претендент за първото място е Монументът „Света Богородица“. В тази категория се състезаваме с още 14 други обекта.

Можете да подкрепите Монумента на „Света Богородица“ в Хасково, като гласувате  от тук : https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/
Второто участие на  Хасково е с Пролетен Събор „Китна Тракия пее и танцува“, в категория „Духът на България”. Тук се състезаваме с още три общини. За народния събор, който вече 54 години пази българския дух –  „Китна Тракия пее и танцува“,  можете да гласувате от тук : https://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/
Гласуването за финалистите е до 6 декември 2019 г.

Сайтът: www.tourismawards.bg е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в гр.София на 16 декември 2019 г.

Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов, специално за церемонията.

БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОДКРЕПАТА!